Kan integrerte LED-lys dimmes?
Kan integrerte LED-lys dimmes?

Video: Kan integrerte LED-lys dimmes?

Video: Kan integrerte LED-lys dimmes?
Video: led Dimmer сенсорный. Пример работы. 2024, Kan
Anonim

Integrert LED Erstatning Lamper og eksisterende dimmere: kompatibilitetsproblemer. Ved første øyekast, LED teknologien ser ut til å være veldig vennlig med dimming kontroll, med dimbare integrerte LED-lamper tilgjengelig. Imidlertid er det gitt integrert lampe må vurderes som kompatibel med den gitte nettspenningen mørkere.

Tilsvarende er alle LED -lys dimbare?

Dimmbar LED Lyspærer. Mens mange LED pærer er nå dimbar , ikke alle av dem er og ikke alle av dem svakt dagslys belysning på samme måten. Siden Lysdioder bruker så lav effekt, mange typer dimmere fungerer ikke med LED på samme måte som de gjør med glødepærer med høy effekt.

Spørsmålet er deretter hvorfor noen LED -lys ikke kan dimmes? Dedikert LED dimmere har en svært lav minimumseffekt. Dimmeropplevelsen kan være annerledes med LED . Noen av problemene som kan oppstå når en dimmer er inkompatibel med en LED -lampe er: Flimrer - Lampene vil flimre (kan også oppstå hvis en ikke - dimbar lampe benyttes)

Ved siden av dette, hva betyr integrert LED-lys?

Integrerte LED -lys har lysdiodene faktisk innebygd i selve armaturet. En referanse til ettermonteringsalternativer betyr i hovedsak å bruke en Ledpære i en standard lys armatur (med en E26/medium sokkel eller E12/kandelaber sokkel, som er de vanligste).

Hva skjer hvis du setter en ikke -dimbar LED -pære i en dimmer?

Hvis du installere a ikke - dimming LED -pære i en krets med en dimming bryteren, vil den sannsynligvis fungere normalt hvis de mørkere er på 100 % eller helt på. Dimming de pære , vil sannsynligvis forårsake uberegnelig oppførsel som flimring eller summende og kan til slutt forårsake skade på pære.

Anbefalt: