Innholdsfortegnelse:

Hvordan legger du på en lader?
Hvordan legger du på en lader?

Video: Hvordan legger du på en lader?

Video: Hvordan legger du på en lader?
Video: Стрижка Слоями Лесенка Каскад на средние густые волосы пошагово дома | Мастер - Класс! Уроки стрижек 2024, Kan
Anonim

Hvordan bruke en Trickle Charger

  1. Trinn 1: Klargjør batteriet for Lader . Husk at overflødig hydrogen kan bli konsentrert i et lukket rom og forårsake eksplosjon eller brann.
  2. Trinn 2: Velg en egnet bakkeplassering.
  3. Trinn 3: Fest kablene.
  4. Trinn 4: Bytt Lader På.
  5. Trinn 5: Kontroller skjermen.

Med tanke på dette, kan du la en vedlikeholdslader stå på hele tiden?

EN vedlikeholdslader er en bil batterilader designet for å være venstre på en bil i en lengre periode tid å re- lade batteriet. Noen vedlikeholdsladere kan være venstre på et batteri på ubestemt tid. Disse ville brukes på et kjøretøy som ikke brukes hele tiden eller lagres for vinteren eller sommeren.

Kan du dessuten vedlikeholdslade et batteri mens det er tilkoblet? Lader en bil Batteri mens fortsatt Tilkoblet Du kan la din batteri tilkoblet når lader hvis du bruker en vedlikeholdslader som er designet for å beholde din batteri på et visst nivå lade over lengre perioder.

Dessuten, hvordan får du av en ladelader?

Forlat lader eller kabler på ett sted mens batteriet er lading . Slå av og koble fra lader når batteriet er fulladet. Koble fra kablene, begynn med den negative kabelen, og fortsett deretter til den positive kabelen [kilde: CarsDirect].

Er trickle -oppladning dårlig?

Ifølge Battery University, er det å la telefonen være tilkoblet når den er fulladet, som du kanskje over natten dårlig for batteriet i det lange løp. Når smarttelefonen din har nådd 100 % lading, får den " dryppe kostnader "for å holde den på 100% mens den er tilkoblet.

Anbefalt: