Hvilke lyspærer kan ikke dimmes?
Hvilke lyspærer kan ikke dimmes?

Video: Hvilke lyspærer kan ikke dimmes?

Video: Hvilke lyspærer kan ikke dimmes?
Video: Tissot Powermatic 80 - швейцарские часы Тиссот VS японские часы Orient и Casio (небольшое сравнение) 2024, Kan
Anonim

Kan dimmes LED lyspærer kan dimmes med en vanlig resistiv dimmer. De bruker svært lave watt og er ekstremt energieffektive. Imidlertid er det også ikke-dimbare LED-lamper som ikke fungerer med noen av dimmerne og kan bli skadet hvis de kobles til noen. Glødende og halogen lyspærer.

Angående dette, er alle lyspærer dimbare?

Ja. Vi begynner med en av de eldste og enkleste lys kilder til å dempe: glødende pærer . Svaret er ja, alle glødelamper er dimbar . De har den største kontrollerbare dimming varierer fra 100% full lys , alle ned til 0%.

Vet du også, hva skjer hvis du setter en LED-pære som ikke kan dimmes i en dimmer? Hvis du installere a ikke - dimming LED -pære i en krets med en dimming bryteren, vil den sannsynligvis fungere normalt hvis de mørkere er på 100% eller helt på. Dimming de pære , vil sannsynligvis forårsake uberegnelig oppførsel som flimring eller summende og kan til slutt forårsake skade på pære.

Også å vite, hva er ikke -dimbare lyspærer?

Nedtonet lys bety en reduksjon i energiforbruket og det beste er at du kan bruke dimbare LED-lamper innenfor en ikke - dimbar krets. Det er verdt å merke seg at ikke - dimbare lamper er ikke designet for å fungere i en dimbar krets som begge lampe og kretsen kan bli skadet.

Kan jeg bruke dimbare lyspærer uten dimmer?

Det korte svaret på dette spørsmålet er: Ja, du kan bruke dimbar Lysdioder uten en mørkere bryter, akkurat som normalt lyspærer . Dette betyr at LED forhandlere kan nå tilbud dimbare LED -pærer til en sammenlignbar pris til ikke- dimbar versjoner, så behold lager av ikke- dimbar LED blir unødvendig.

Anbefalt: