Kan NACA hjelpe meg med å kjøpe bolig?
Kan NACA hjelpe meg med å kjøpe bolig?

Video: Kan NACA hjelpe meg med å kjøpe bolig?

Video: Kan NACA hjelpe meg med å kjøpe bolig?
Video: 6 TIPS FOR KJØP AV BOLIG | Marius Kallevik | Vlog #05 2024, Kan
Anonim

Nei NACA Pantelån produkt kan ikke brukes til Kjøp sekund hjem . De NACA programmet er designet for å hjelp familier og mennesker med lav til moderat inntekt Kjøp i områder med lav til moderat inntekt blir huseiere. Ingen medlemmer av husstanden kan ha en eierandel i enhver annen eiendom.

Dessuten, kan du kjøpe hvilket som helst hus med NACA?

Nei Medlem av husstanden kan har en eierandel i noen annen eiendom De NACA Boliglån er ikke begrenset til førstegangskjøpere. Du kan få tilgang til NACA Boliglån så lenge du gjør ikke har en eierandel i en annen eiendom på tidspunktet for Kjøp.

hva gjør NACA for huseiere? The Neighborhood Assistance Corporation of America (" NACA ") er en ideell, fellesskapsadvokat og boligeierskap organisasjon. NACA hovedmål er å bygge sterke, sunne nabolag i urbane og landlige områder landsomfattende gjennom rimelige boligeierskap.

Deretter kan man også spørre, hvor lang tid tar det å kjøpe et hus med NACA?

Mange medlemmer kan være det NACA Kvalifisert (dvs. forhåndsgodkjent for NACA Boliglån) på omtrent tre måneder. Den bør ikke ta mer enn seks måneder med mindre det foreligger formildende omstendigheter som tvangsutleggelse, konkurs eller avregning innen de siste to årene. Også pantelån som må betales kan ta ekstra tid.

Er NACA et godt program?

NACA signaturlån er “Amerikas beste boliglån Program ”Ingen stengekostnader. Ingen avgifter. Ingen krav til perfekt kreditt. Ingen grenser for inntekten din.

Anbefalt: