Hva er forskjellen mellom bolig- og huseierpolitikk?
Hva er forskjellen mellom bolig- og huseierpolitikk?

Video: Hva er forskjellen mellom bolig- og huseierpolitikk?

Video: Hva er forskjellen mellom bolig- og huseierpolitikk?
Video: Gladsnekker`n 10-20. Herlig tomannsbolig på Sotra. Nordbohus 2024, Kan
Anonim

Det er en major forskjell mellom de to typene dekning som kan hjelpe deg å forstå. EN boligpolitikk dekker kun boligens fysiske struktur. EN huseierforsikring er mer omfattende og dekker ikke bare den fysiske strukturen, men også innholdet inne i hjemmet.

På denne måten, hva er hjemmet til hjemmeforsikring?

Boligdekning (noen ganger kalt Dekning A) er delen av din hjem forsikring politikk som gjelder kostnadene ved å gjenoppbygge og reparere din hjem i tilfelle den blir skadet eller ødelagt i en dekket fare som vind, hagl, lyn eller brann.

Foruten ovenfor, hvor mye boligdekning trenger jeg for huseierforsikring? For standard huseierforsikring politikk og leietakere forsikring retningslinjer, er grensen vanligvis 30% av din boligdekning grense. Så hvis polisen din har $500 000 boligdekning grense, din ALE dekning grense ville være $ 150 000.

Hva mangler egentlig en boligpolitikk?

I en huseiere forsikring Politikk , " bolig " er definert som den fysiske boligen som forsikringstaker bor i og eventuelle strukturer knyttet til boligen. En separat boligpolitikk dekker bare skader på konstruksjonen og gjør inkluderer ikke personlige eiendeler eller ansvar beskyttelse.

Hva er forskjellen mellom bolig og bygging?

Under engelsk lov, a bolig er definert som en selvstendig "vesentlig" innkvarteringsenhet, for eksempel en bygning , del av en bygning , campingvogn, husbåt eller annen bobil. Et telt regnes normalt ikke som vesentlig.

Anbefalt: