Hvor lang tid tar det å kjøpe bolig gjennom NACA?
Hvor lang tid tar det å kjøpe bolig gjennom NACA?

Video: Hvor lang tid tar det å kjøpe bolig gjennom NACA?

Video: Hvor lang tid tar det å kjøpe bolig gjennom NACA?
Video: Bolighandelen - Episode: Førstegangskjøperen 2024, Kan
Anonim

Mange medlemmer kan være det NACA Kvalifisert (dvs. forhåndsgodkjent for NACA Boliglån) på omtrent tre måneder. Den bør ikke ta mer enn seks måneder med mindre det foreligger formildende omstendigheter som tvangsutleggelse, konkurs eller avregning innen de siste to årene. Også pantelån som må betales kan ta ekstra tid.

Dessuten, hvor lang tid tar NACA vanligvis?

omtrent seks måneder

Hvilken kreditt score trenger du også for NACA? NACA gjør det ikke imidlertid vurdere kredittscore som en del av søknadsprosessen. Når det gjelder kredittscore , jo større jo bedre; 850 er perfekt kredittscore , og alt over 700 er bra kreditt vurdering. De fleste amerikanere poengsum mellom 600 og 750, men NACA medlemmer vanligvis poengsum nedre [kilde: Experian].

Også å vite, kan du kjøpe et hus med NACA?

Nei Medlem av husstanden kan har en eierandel i noen annen eiendom De NACA Boliglån er ikke begrenset til førstegangskjøpere. Du kan få tilgang til NACA Boliglån så lenge du gjør ikke har en eierandel i en annen eiendom på tidspunktet for Kjøp.

Fungerer virkelig NACA-programmet?

De NACA Boliglån Program gjør det mulig for kvalifiserte låntakere å kjøpe bolig uten forskuddsbetaling. Å spare penger til en forskuddsbetaling kan være en av de største hindringene for å kjøpe bolig, spesielt for folk som tjener en anstendig månedlig inntekt, men som sliter med å legge bort penger på grunn av månedlige regninger og andre utgifter.

Anbefalt: