Kan du kjøpe hvilket som helst hus med NACA?
Kan du kjøpe hvilket som helst hus med NACA?

Video: Kan du kjøpe hvilket som helst hus med NACA?

Video: Kan du kjøpe hvilket som helst hus med NACA?
Video: Крутая Музыка в Машину 2020 🔈 Качает Крутой Клубный Бас 🔈 Новинки Бас Музыки 2021 2024, Kan
Anonim

Nei . Eiendom eller andre eiendomsinvestorer er ikke kvalifisert for NACA -kjøp Program. De NACA programmet er utformet til hjelp lav- til -moderate inntektsfamilier og mennesker Kjøp i lavt- til -moderate inntektsområder til bli huseiere. Nei medlem av husstanden kan har en eierandel i noen annen eiendom.

På samme måte spør folk, hvor lang tid tar det å kjøpe et hus med NACA?

Mange medlemmer kan være det NACA Kvalifisert (dvs. forhåndsgodkjent for NACA Boliglån) på omtrent tre måneder. Den bør ikke ta mer enn seks måneder med mindre det foreligger formildende omstendigheter som tvangsutleggelse, konkurs eller avregning innen de siste to årene. Også pantelån som må betales kan ta ekstra tid.

Spørsmålet er deretter om NACA -programmet virkelig fungerer? De NACA Boliglån Program gjør det mulig for kvalifiserte låntakere å kjøpe bolig uten forskuddsbetaling. Å spare penger til en forskuddsbetaling kan være en av de største hindringene for å kjøpe bolig, spesielt for folk som tjener en anstendig månedlig inntekt, men som sliter med å legge bort penger på grunn av månedlige regninger og andre utgifter.

I denne forbindelse, er NACA for første gang boligkjøpere?

Ingen medlemmer av husstanden kan ha en eie interesse for noe annet eiendom De NACA Boliglån er ikke begrenset til først - tid huskjøpere . Du kan få tilgang til NACA Boliglån så lenge du ikke har en eie interesse for en annen eiendom på tid av kjøpet.

Hvilken kredittscore trenger du for NACA?

NACA gjør det ikke imidlertid vurdere kredittscore som en del av søknadsprosessen. Når det gjelder kredittscore , jo større jo bedre; 850 er perfekt kreditt score , og alt over 700 er bra kreditt vurdering. De fleste amerikanere poengsum mellom 600 og 750, men NACA medlemmer vanligvis poengsum nedre [kilde: Experian].

Anbefalt: