Hva er helårsdekk?
Hva er helårsdekk?

Video: Hva er helårsdekk?

Video: Hva er helårsdekk?
Video: Dekktesterne episode 5: Helårsdekk er ikke helårsdekk – Joakim og Marius 2024, Kan
Anonim

Alle - Season Dekk . Innkjøp alle - sesongdekk betyr å få dekk designet for å gi veigrep og grep i våte og snødekte forhold. De er laget for å gi stabil håndtering og jevn slitebane i både våte og tørre forhold.

Med tanke på dette, er helårsdekk bra?

Helårsdekk tilbyr allsidig ytelse og er designet for å yte under en rekke forhold, inkludert våte veier og lett vinterkjøring. For å gi god ytelse under en rekke kjøreforhold, alle - sesongdekk må uunngåelig gå på akkord med noen maksimale sommer- og vinterytelsesevner.

For det andre, er helårsdekk bra for snø? Faktisk nei. Det viser seg at alle - sesongdekk har det bra i de varmere månedene, men i snø , de mangler trekkraft sammenlignet med dedikerte snødekk . Og den beste måten å samle data om vinterdekkets ytelse på er å finne deg selv en isete, snødekt prøveplass.

For det andre, hva er forskjellen mellom helårsdekk og allværsdekk?

Alle - værdekk har et aggressivt mønster med tykke, klumpete slitebaner for å bite is og snø for pålitelig vintergrep og stabilitet. Alle - årstider ikke gjør det. De har et slitemønster designet for komfort og drivstofføkonomi: små, glatte slitebaneblokker som glir på snø og is.

Hva er forskjellen mellom vinter- og helårsdekk?

Ved eller omtrent 42 grader Fahrenheit, en alle - årstid og a vinterdekk har omtrent samme trekkraft, ettersom kvikksølv faller vinterdekk får grep, mens alle - sesongdekk og høy ytelse dekk , mister trekkraften. I kontrast, gummien i slitebanen av en vinterdekk vil mykne og slites mye raskere.

Anbefalt: