Er helårsdekk det samme som alle værdekk?
Er helårsdekk det samme som alle værdekk?
Anonim

Alle - værdekk er ikke det samme som alle - sesongdekk . Denne logoen indikerer disse dekk bestå testen som en "snø/vinter" dekk . Den viktige forskjellen er at de kan stå igjen på bilen alle året rundt. Alle - sesongdekk ikke bære denne logoen fordi de ikke har bestått vinterprøven.

Dessuten, hva er bedre helårs- eller allværsdekk?

Alle - værdekk fungerer godt både sommer og vinter årstider , og redde deg fra dekk bytte- og lagringsproblemer. Men alle - værdekk er mye bedre enn alle - sesongdekk om vinteren, mens den presterer betydelig bedre om sommeren sammenlignet med vinteren dekk.

Foruten ovenfor, kan allværsdekk brukes året rundt? Alle - Vær dekk De kan være brukt år - rund uten omstilling, og gir den ekstra fordelen at du slipper å lagre et ekstra sett. De er best for sjåfører i mildere vinter klima, og ikke anbefalt for de som kjører i områder som opplever betydelig kaldere temperaturer og snøskvaller.

Dessuten, er allværsdekk like gode som vinterdekk?

Alle - værdekk er stivere enn vinterdekk , noe som reduserer grepet på is. Når det gjelder slitebanemønsteret, er det mindre aggressivt, noe som gir mindre trekkraft snø . Faktisk, dekk eksperter sier det mest alle - værdekk tilbyr knapt 10% mer trekkraft enn vanlig sommer dekk.

Hva er det beste allværsdekket?

Beste Totalt sett: Michelin Defender LTX Alle - Season Tire Med Michelsens patenterte Evertread -forbindelse, dekk er i stand til å vare opptil 10 prosent lenger i alvorlige vær forhold. De er også M/S-klassifisert, noe som gjør dem i stand til å håndtere både gjørmete terreng og snøforhold.

Anbefalt: