Hva betyr Cage the brakes?
Hva betyr Cage the brakes?

Video: Hva betyr Cage the brakes?

Video: Hva betyr Cage the brakes?
Video: Heavy Duty - Caging Brake Chambers 2024, Kan
Anonim

DEL DETTE: Caging bremser gjøres bare når en luft brems systemfeil har skjedd, og du trenger kun å få enheten til en trygg havn, ikke normal drift. Denne prosedyren frigjør fjærspenningen i brems kammer og vil gjengi det hjulet med nr bremser når den er fullført.

Videre, hvordan fungerer et bremsekammer?

Luft bremsekamre . En tjeneste bremsekammer inneholder en fleksibel gummiskive som kalles en membran, en metallstang som kalles pushrod og en returfjær. Når du trykker på brems pedal, trykkluft fyller tjenesten bremsekammer , som får membranen til å bevege seg og skyve ut skyvestangen for å påføre bremser (Diagram 3-1).

Tilsvarende, hva er et 30/30 bremsekammer? Bremsekamre . De mange forskjellige størrelsene bremsekamre identifiseres med tall, som indikerer det effektive området av membranen. For eksempel en Type 30 bremsekammer har en 30 kvadrattommers effektivt område membranstørrelse.

Følgelig, hva er et piggyback -bremsekammer?

Bendix Piggyback Vår Brems består av en konvensjonell bremsekammer og en nød- eller parkeringsfjærmekanisme for bruk på kjøretøy utstyrt med kamfundament bremser . Aktuatoren kan røres med forskjellige systemoppsett for automatisk eller manuell påføring under nødbremsing.

Hvordan justerer du luftbremser?

Finn justering mekanisme på den slake justereren. Det tar vanligvis en 9/16 skiftenøkkel for å vri den. Stram det hele veien; du bør se S-kameraene bevege seg og brems skoene strammer mot trommelen. Deretter løsner du den 1/2 omdreining, og du skal være god.

Anbefalt: