Hva betyr rødt lys på Dodge Charger?
Hva betyr rødt lys på Dodge Charger?

Video: Hva betyr rødt lys på Dodge Charger?

Video: Hva betyr rødt lys på Dodge Charger?
Video: '68 Dodge Charger R/T - Revell - 1/25 2024, April
Anonim

rød Dashboard Advarsel Lys

Disse lys inkluderer: Bremseadvarsel Lys : Hvis dette lys vises, det midler at det er en feil med bilens bremsesystem. Du bør dra over i sikkerhet umiddelbart og kontakte din dukke forhandler med en gang.

Også å vite er, hva betyr det røde prikklyset på dashbordet?

EN rød advarsel lys foreslår at du bør handle raskt fordi problemet er alvorlig, for eksempel en overopphetet motor, lavt motoroljetrykk eller et problem med bremsesystemet. En oransje advarsel lys betyr at motorstyringssystemet – datamaskinen som kjører motoren – har oppdaget en feil.

Foruten ovenfor, hva betyr lynet på en Dodge Charger? 2006 Dodge Charger lyn symbol på a Dodge Charger er indikatoren for elektronisk gassregulering. Den elektroniske gassreguleringen regulerer tomgang i motor, trekkraftkontroll og cruise.

Spørsmålet er deretter, hva betyr feilindikatorlampen på en Dodge Charger?

Dodge laderindikatorlys ABS Indikator : Når en lys kommer på som inneholder bokstavene ABS inne i en sirkel, fungerer ikke anti-lock bremsesystemet som det skal. Motorsjekk/ Feilindikator : Hvis det er et problem med motoren og automatiske girkontrollsystemer, omrisset av en motor lys opp.

Hva er den runde tingen på dashbordet mitt?

Hvis du refererer til ballen ting helt foran på dashbord , så er det klimakontrollsensor som registrerer temperaturen og beregner viftehastigheten for temperaturen du har angitt (15 til 28 grader celsius). Den er plassert eller konfigurert for å registrere solens og frontrutens status for varme.

Anbefalt: