Hva betyr integrert belysning?
Hva betyr integrert belysning?

Video: Hva betyr integrert belysning?

Video: Hva betyr integrert belysning?
Video: Strekktak . Strekktak med integrert LED-belysning 2024, April
Anonim

An integrert belysning armaturet er en komplett utendørs lys armaturmontering, som inkluderer en innebygd LED- eller halogenlampe. Selv om integrert belysning inventar forenkle belysning systeminstallasjon, utgjør de også vanskeligheter når det gjelder vedlikehold og belysning oppgraderinger.

Også spurt, kan en integrert LED-pære byttes ut?

Integrert LED inventar kommer komplett med LED matriser som allerede er innebygd i armaturet. De er designet for å gi en bestemt farge og Lumen -utgang, og de har ikke typiske “ pærer ”Det kan være erstattet . Integrert LED inventar varer vanligvis i mange år, ofte et tiår eller mer.

I tillegg, hva er forskjellen mellom LED og integrert LED? Integrert LED inventar er komplett inventar med LED matriser innebygd. I motsetning til LED klare armaturer, er dioder i denne typen armatur designet med en spesifikk Kelvin -fargetemperatur og Lumen -utgang.

På samme måte spør folk, hva betyr integrert LED-lyskilde?

Integrerte LED -lys har lysdiodene faktisk innebygd i selve armaturet. En referanse til ettermonteringsalternativer i hovedsak midler bruker en Ledpære i en standard lys armatur (med en E26/medium sokkel eller E12/kandelaber sokkel, som er de vanligste).

Er integrerte LED-lys bra?

Integrert LED -belysning Armaturer: Fordeler. På grunn av måten de er installert på, integrert LED pærer har en enda lengre levetid enn innskruede pærer LED pærer. De er også mer visuelt tiltalende og mye mer energieffektive.

Anbefalt: