Hva er bedre for projektor HID eller LED?
Hva er bedre for projektor HID eller LED?

Video: Hva er bedre for projektor HID eller LED?

Video: Hva er bedre for projektor HID eller LED?
Video: HID VS LED For Projector Head Light 2024, Kan
Anonim

- HID-projektorer har en tendens til å avgi mer lys og ofte skinne nevnte lys lenger ned på veien enn det som vises av en LED-projektor . - Ved en defekt pære, HID-projektorer muliggjøre lettere vedlikehold på grunn av det faktum at enkeltpærer kan byttes ut i en GJEMTE SEG pære.

På samme måte spørs det, hva er bedre for projektorfrontlys LED eller HID?

HID-er er bedre for projektorlys Selv om lysdioder vil passe og fungere, vil de erfaringsmessig ikke fungere som forventet. I de fleste tilfeller vil halogenpærene dine være lysere enn lysdioder i projektor -type frontlykter.

Trenger jeg også projektorlys for HID? HID-projektorer er designet for bruk med D1S, D2S eller D4S pærer. Nei, du kan ikke bare fjerne pæren fra den gamle GJEMTE SEG sett på baksiden av a projektor og forvent at den skal passe eller fungere godt. Hvis du bruker en bi-xenon projektor , du gjøre ikke trenge bi-xenon-spesifikke pærer.

Hvilken LED eller HID er derfor bedre?

Levetid: LED frontlykter har uovertruffen levetid sammenlignet med GJEMTE SEG og spesielt halogenlykter. Lysytelse: LED og GJEMTE SEG frontlyktene har begge gode lyseffekter, men lysdioder lyser umiddelbart, mens det tar noen sekunder før det oppnår full lysstyrke og riktig farge.

Hva er de beste LED-pærene for projektorlykter?

Topp 7 projektorfrontlyspærer fra 2020

Produktnavn Type Farge
Nineo H11 6500K
VoRock8 9012 6500K
Sylvania SilverStar Ultra H1 4100K
Hikari Ultra LED HB3/9005 6000K

Anbefalt: