Hva betyr det når det kommer vann ut av rørrøret ditt?
Hva betyr det når det kommer vann ut av rørrøret ditt?

Video: Hva betyr det når det kommer vann ut av rørrøret ditt?

Video: Hva betyr det når det kommer vann ut av rørrøret ditt?
Video: Рома и Хелпик поют ПЕСЕНКУ для детей The boo boo song for kids! 2024, April
Anonim

Når de eksosen er kald vann damp inn de eksos (et normalt biprodukt av forbrenning) kan kondensere før det kommer ute og det vil dryppe. Hvis de væske er kjølevæske det midler du har lekkasje de kjølesystem som på en eller annen måte finner det er veien inn de eksos.

Hvorfor kommer det vann ut av et eksosrør til en bil?

Når motoren kjøles helt ned og eksos gasser går ut av forbrenningskammeret, kondens av vann og karbondioksid kan merkes mye mer, og i et øyeblikk som dette merker du vann drypper fra din bilens eksosrør . Dette er helt normalt, og du trenger ikke å ta din bil til en profesjonell.

Videre, hva skjer hvis det kommer vann i eksosrøret ditt? Hvis eksosrøret ditt er nedsenket, den eksos gasser som strømmer ut vil stoppe vann kjører langs den mot motoren. Hvis du går for fort, din bue bølge vil komme tilbake til deg, til slutt oversvømme motoren.

Dessuten, er det ille å få vann i eksosen?

Ja, men ikke alltid! Siden eksos gasser strømmer utover gjennom halerøret, Vann vil ikke gå inn på det, selv om vann få inne i eksos pipe [lyddemper] vann når ikke motoren siden den er montert altfor høyt for vann å nå.

Hva er en eksoslekkasje?

Bilen din eksos systemet holder bilen stille og eksos røyk vekk fra hytta. Nok et tegn på en eksoslekkasje er hvis du må fylle bensintanken oftere. An eksoslekkasje kan redusere drivstoffeffektiviteten, føre til at motoren din jobber hardere, og at du fyller bensintanken oftere.

Anbefalt: