Hva betyr det når noen tar bilder av huset ditt?
Hva betyr det når noen tar bilder av huset ditt?

Video: Hva betyr det når noen tar bilder av huset ditt?

Video: Hva betyr det når noen tar bilder av huset ditt?
Video: Tegn dette eldgamle sterke tegnet på hånden din, penger og lykke kommer tilbake. Hva du skal gjøre 2024, Kan
Anonim

Noen tar bilder av My Hus ! Hvis du har boliglån, husforsikring eller betaler skatt, noen vil av og til ta bilder av huset ditt . Også, hvis du kjøpte huset ditt innenfor de i fjor kan det brukes som en "komp" for salg som er tar sted i nærheten. Comp er eiendom taler for sammenlignbare.

Spørsmålet er også, hva betyr det når noen tar et bilde av huset ditt?

De fotografier avslører de utlåner de tilstand av huset ditt , din gate og nabolag. Sammen med ytterligere sammenlignbar salgsinformasjon tatt av de eiendomsmegler utfører de forskning, de utlåner etablerer de verdien av din hjem for å underbygge de forespørsel om låneendring.

I tillegg, hvorfor tar forsikringsselskaper bilder av huset ditt? Når du har en forsikring krav, forsikringsselskap vil ofte be om kopier av kvitteringer eller bilder av ting mistet som bevis på at du faktisk hadde dem i første plass. Tar en fotoinventar er en utmerket måte å vise at du hadde de varer og de tilstanden de var i i forkant av de tap.

Angående dette, hva skal jeg gjøre hvis noen tar bilder av deg?

Spørre hvis de tok et bilde av du . De sier kanskje nei, at det lå noe bak du , personen ved siden av du , eller ja. Hvis du gjenstand for at et bilde blir tatt du kan si det, eller først spørre om formålet med bildet. Hvis du gjør gjenstand du kan be om at de sletter den, og de kan nekte.

Tar forsikringsselskapene bilder av huset ditt?

Det har blitt vanlig for hjemmet forsikringsselskap å gjennomføre forsikring inspeksjoner innen 30 dager etter at en ny policy begynte. Tidligere, forsikringsselskap eller de agenten kan ha tatt utvendig bilder og eller målinger av eiendommen ; i dag er disse tilgjengelige online.

Anbefalt: