Hva skjer når vann kommer inn i diesel?
Hva skjer når vann kommer inn i diesel?

Video: Hva skjer når vann kommer inn i diesel?

Video: Hva skjer når vann kommer inn i diesel?
Video: BRINGER. ODESSA. PRISER. SALO OLJEMALING. JANUAR. GAVE FRA ØREPINGER 2024, Kan
Anonim

Alt drivstoff inneholder noe vann i fjæring, men i motsetning til bensin, diesel drivstoff er mindre raffinert og vil inneholde en mye større mengde. Dette vann kan forårsake alvorlige problemer med vann separatorer på utstyret. Det kan også føre til at drivstoffinjeksjonsspissene eksploderer, noe som kan resultere i dyre reparasjoner.

Folk spør også, kan vann skade en dieselmotor?

Drivstoffpumpen i en dieselmotor opererer med et veldig høyt trykk og med meget presise toleranser. Eventuelle forurensninger, inkludert vann , kan forårsake kostbare skader . Disse mikroorganismene produserer et slim som beveger seg gjennom drivstoffsystemet, tilstoppingsfiltre og tilsmussende drivstoffinjektorer.

Sitter det også vann på diesel? Vanligvis vil ikke en liten mengde skade noe, men store mengder vann kan slå av hvilken som helst motor. Vann er tyngre enn bensin eller diesel drivstoff, så ja, det vil legge seg til bunnen av tanken.

På samme måte, hva skjer hvis vann kommer inn i en dieselmotor?

Vann i en dieselmotor Årsaker Diesel Bug Tilstedeværelsen av vann i en dieselmotor kan raskt forårsake problemer som forverres hvis problemet er ikke løst. Det forårsaker skade på sprøytekomponentene og reduserer drivstoffets smøreevne - og som et resultat skjer korrosjon av komponenter mye raskere.

Hva vil vann i diesel gjøre?

Den kan også føre til at drivstoffinnsprøytningstippene eksploderer, noe som resulterer i dyre reparasjoner. Faktisk snegler av vann i drivstoffet kan forårsake plutselig kjøling i motoren og kan føre til forkortet motorlevetid. Diesel brensel kan inneholde to typer vann , vann i løsning eller gratis vann.

Anbefalt: