Hva er bedre cob eller LED?
Hva er bedre cob eller LED?

Video: Hva er bedre cob eller LED?

Video: Hva er bedre cob eller LED?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, Kan
Anonim

Men forskjellen mellom LED lys COB og SMD er det COB LED har flere dioder. COB chips har vanligvis 9 eller flere dioder. COB er kjent for bedre lumen-per-watt-forhold og varmeeffektivitet.

Videre, hvorfor er COB -lysdioder bedre?

Fordeler med COB LED Chips Dette er de største fordelene med COB LED for dyrking: Høyere lystetthet: mange små dioder i et trangt rom gir mye høyere lystetthet, noe som betyr at du trenger mindre plass for å produsere mer lys.

Også, hvilken er bedre SMD eller LED? En av de største forbedringene er det SMD spotlights gir høyere lumeneffekt for lavere energiforbruk - noe som gjør dem kraftigere og energieffektive enn eldre LED lys. Dette er fordi de jobber etter prinsippet om at færre og større SMD -lysdioder gir større lumeneffekt.

Også å vite, hva er et COB LED -lys?

COB (Chips on Board), er en ny teknologi for LED emballasje for LED lys motor. Multi LED chips er pakket sammen som en belysning modul. Sammenlign med tradisjonelle belysning som fluorescerende lampe Siden den er superlys i en liten størrelse, forårsaker den ubehagelig gjenskinn.

Er Cob Grow Light bedre?

Svar på dette spørsmålet er Cob står for chip ombord vokse lys , som blir utplassert overalt. Cob lys har relativt god elektrisk effektivitet, lever lenge og godt lys kvalitet. Vokser din planter under lys av beste COB LED-lys sikrer en perfekt vekst.

Anbefalt: