Hva er bedre FWD eller AWD?
Hva er bedre FWD eller AWD?

Video: Hva er bedre FWD eller AWD?

Video: Hva er bedre FWD eller AWD?
Video: Брене Браун: Слушая стыд 2024, April
Anonim

Forhjulsdrevne biler er generelt rimeligere enn allehjulsdrevne biler. Dette skyldes færre deler og mangel på nytte. FWD er billigere å kjøpe, og billigere å bruke. Snødekk er et billigere alternativ enn AWD.

Er det i denne forbindelse en stor forskjell mellom FWD og AWD?

Hva er forskjell mellom firehjulstrekk( AWD ) og forhjulsdrift ( FWD )? Hoved forskjell det er der motoren sender kraft. I FWD kjøretøyer, driver motoren bare forakslen, mens den er i AWD kjøretøyer, motoren driver både foran og på akselen.

På samme måte, kan du lage en FWD bil AWD? Det korte med det, ja. Audi har FWD og AWD på samme grunnleggende bil . Og mye nytt biler som har AWD som alternativ er FWD ellers. Til gjør en FWD -bilAWD deg trenger på MINIMUM en bakdifferensial og de medfølgende halvakslene/akslene.

Her er AWD virkelig verdt det?

Er AWD så mye tryggere og verdi omtrent $ 2 000 premie disse systemene kommandoen? Det korte svaret er dette: AWD og 4WD hjelper et kjøretøy med å akselerere forholdene under glidebryter, men de hjelper ikke med bremsing og forbedrer bare noen ganger håndteringen. Når det er sagt, bør du ikke nødvendigvis krysse av funksjonen fra handlelisten din.

Hva er fordelen med allhjulsdrift?

Den største fordel av alle - hjuldrift systemer er deres overlegne trekkraft. Siden alle fire hjul er i stand til å drive bilen fremover, kan den ikke fortsette kjøre selv om en eller to hjul tapettrekning på grunn av glatte overflater som is, snø eller gjørme.

Anbefalt: