Er det ulovlig å vaske bilen hjemme?
Er det ulovlig å vaske bilen hjemme?

Video: Er det ulovlig å vaske bilen hjemme?

Video: Er det ulovlig å vaske bilen hjemme?
Video: Hvordan vaske bil riktig med høytrykk 2024, Kan
Anonim

Nylig ble det vedtatt en lov som ville gjøre det ulovlig til vask bilen hjemme , med mindre du brukte en slange med en avstengningsdyse festet. Du kan bli bøtelagt $500 for vask ned din innkjørsel, fortau eller vasker bilen din med vann som alltid løper fritt.

Her, er det lovlig å vaske bilen hjemme?

Vask biler kl hjem er fremdeles tillatt av de fleste vannbyråer i California, hvis innbyggerne har en avstengningsdyse på slangen. Men San Jose har forbudt det med eller uten dyse fordi byen har som mål å redusere vannbruken med 30 prosent.

For det andre, er det billigere å vaske bilen hjemme? Vasker bilen din på din egen er veldig rimelig. Du må betale for utstyret, for eksempel såpe, svamper og mikrofiberklut. Din vannregningen kan øke noe, avhengig av hvor mye vann du bruker til å skylle din bil . Imidlertid, på sikt, selv bil vaskene er fortsatt billigere enn kommersielle bil vasker.

Også spurt, er det ulovlig å vaske bilen på gaten?

Tjenestemenn understreket at det ikke er det ulovlig å vaske en bil på en innkjørsel, parkeringsplass eller gate ; det er bare et brudd hvis såpevannet renner ut i et stormavløp. Bil vasker har vanligvis et resirkulerings- eller filtreringssystem for å overholde forskriften.

Er det ulovlig å vaske bilen i Spania?

Hiya Trevor, det enkle svaret på det enkle spørsmålet du har stilt er Ja, det er det ulovlig i Spania til vask en kjøretøy i veibanen enten med slange eller høytrykkspyler. Det er også ulovlig å utføre rutinemessig fiksering av bilen din på veibanen også.

Anbefalt: