Er det greit å vaske bilen i kuldegrader?
Er det greit å vaske bilen i kuldegrader?

Video: Er det greit å vaske bilen i kuldegrader?

Video: Er det greit å vaske bilen i kuldegrader?
Video: Slik vasker du bilen når det snør og er kuldegrader 2024, Kan
Anonim

Dørene kan fryse lukke. Låsene kan fryse . Mange bilister gjør det ikke vaske biler når temperatur kan falle under frysing og forårsake disse problemene. Samtidig som vask en bil når det er kald ute er ikke en hyggelig opplevelse, det er veldig viktig å beholde utsiden av bil rent om vinteren.

Videre, kan jeg vaske bilen min når det er 20 grader?

De temperaturen skal ikke komme over 20 -25 grader i minst en uke. Er det ok å vask en bil når den er dette kaldt ute eller bør Jeg bare flekk ren? Ja du kan vaske bilen når det er så kaldt, men du trenger en gummihanske for å forhindre at hånden fryser!

For det andre, er det ille å la bilen stå ute om vinteren? Problemene forårsaket av parkering bilen utenfor i vinter Væsker som servostyring, bremsevæske og gass kan tykne ved lav temperatur. Dette gjør det vanskelig for din bil å kjøre skikkelig. Det er et fall inn din bil trykk for hvert fall i temperatur. Dette gjør at dekket presterer under normalen.

Når det gjelder dette, hvilken temperatur kan du vaske bilen din?

Det er bare ett forbehold: Hopp over vask hvis temperatur er under 30 grader. Vann som treffer din bil når luften er det også kald kan føre dørhåndtak og låser til å fryse. Også selv om temperatur er over frysepunktet om vinteren, er det lurt å tørke grundig din bil før du kjøre av.

Kan du vaske bilen i 40 graders vær?

Voks og polering bør unngås ved temperaturer under 40 grader . Hvis du venter på temperaturen til sparke opp, du kan bide din tid ved å bruke et rent håndkle til tørk av salt og skitt. Selv om det ikke er tilrådelig, slipper folk ofte unna med å bruke automaten vask ved kjøligere temperaturer.

Anbefalt: