Hvor ofte bør du vaske bilen din?
Hvor ofte bør du vaske bilen din?

Video: Hvor ofte bør du vaske bilen din?

Video: Hvor ofte bør du vaske bilen din?
Video: Slik bør du vaske bilen din! 2024, Kan
Anonim

Den generelle tommelfingerregelen er å vask din omsorg to uker eller så. Selvfølgelig er det spesielle omstendigheter som kan øke eller redusere frekvensen. Hvis du bor i en del av landet hvor noen av de nevnte farene er ganske vanlige, du må jeg vask bilen din mer regelmessig.

Rett og slett, er det greit å vaske bilen hver dag?

Mange vil vask deres biler minst flere ganger en uke hvis ikke daglig . Hyppig, til og med daglig , bil vasker skader ikke din bil . Som en saken av faktisk hver gang du vask bilen din , elimineres skadelige og etsende materialer som fungerer for å bryte ned malingsjobber, rustmetall, erodere gummipakninger, etc.

Spørsmålet er deretter, ødelegger bilvask lakken din? Dessverre er svaret ja. Mens noen typer bilvasker er verre enn andre, når som helst du vask bilen din -selv hvis du er forsiktig hånd vask det-du bruker i hovedsak et slipemiddel og/eller harde kjemikalier på maling finish og risikoen for virvler og riper i finishen er alltid der. Det er de dårlige nyhetene.

Også å vite, er det ille å vaske bilen hver uke?

Vasker bilen din er ekstremt viktig. Manyauto detaljer og bil eksperter anbefaler vaske bilen en gang i uken for å forhindre at forurensninger blir skadet din maling og finish. Du kan bekymre deg for at det er for dyrt vask bilen hver uke.

Er automatiske bilvask bra?

Men automatisk bilvask har et dårlig rykte. Til forsvar for automatisk bilvask , det er rimelig å si at materialene som brukes til børstene deres har forbedret seg betydelig de siste årene, med skum- og mikrofiberelementer som avviser smuss mer effektivt og gir en mildere rengjøring enn gamle nylonbørster.

Anbefalt: