Kan jeg spraye wd40 på demperne mine?
Kan jeg spraye wd40 på demperne mine?

Video: Kan jeg spraye wd40 på demperne mine?

Video: Kan jeg spraye wd40 på demperne mine?
Video: 15 лайфхаков с ВД-40, которые вы должны знать 2024, April
Anonim

WD40 gjorde ikke gjøre noe å sjokkene dine.

Tilsvarende, hva kan jeg spraye på knirkende suspensjon?

En midlertidig løsning er å suge det støyende området med sprøyte -på litiumfett. En hjelper kan sprette bilen opp og ned mens du kryper rundt under og sporer den knirke . Hvis lyden er fra en gummi suspensjon bøssing, silikon sprøyte er bedre.

På samme måte kan du smøre støtdempere? Innvendig støtte/ Sjokk Oil A fjærbein eller sjokk bruker en intern hydraulikkolje til smøre lagre og tetninger samtidig som de gir en demping for å kompensere for veiforstyrrelser. Som en fjærbein eller sjokk aktiveres, bremser utvekslingen av olje gjennom ventiler handlingen, og gir den nødvendige dempingen.

Herav, kan jeg spraye wd40 på fjæringen min?

WD-40 ble designet for å fortrenge vann. Det er IKKE et smøremiddel, og det bevarer ikke gummi. Hvis du vil bidra til å bevare gummi suspensjon gjennomføringer (og CVT -støvler og andre gummideler) sprøyte dem med bilsilikon. At vil beskytte de gummioverflate og bidrar til å opprettholde fleksibiliteten.

Er WD 40 en silikon smøremiddelspray?

WD - 40 ® Spesialist®Vanntett Silikon smøremiddel smører trygt, vanntett og beskytter overflater av metall og ikke-metall som gummi, plast og vinyl. Denne formelen tørker fort og etterlater en klar, ikke-flekkende film som ikke fester seg eller roter.

Anbefalt: