Innholdsfortegnelse:

Hvem kan jeg ringe når jeg låser nøklene mine i bilen?
Hvem kan jeg ringe når jeg låser nøklene mine i bilen?

Video: Hvem kan jeg ringe når jeg låser nøklene mine i bilen?

Video: Hvem kan jeg ringe når jeg låser nøklene mine i bilen?
Video: Растяжка на все тело за 20 минут. Стретчинг для начинающих 2024, April
Anonim

Valg 1 - Ringer 911: Mange mennesker som slutter med sine nøkler låst i deres bilanrop politiet for å komme til stedet deres og hjelpe med å fikse problemet. I de fleste tilfeller politiet vil kunne låse opp bil , men de kan også anrop en bergingsbil hvis de ikke kan.

Hvordan låser jeg opp bildøren uten nøkkel?

Så lenge du kan lirke de øverste del av din bildør åpne i det minste litt, du kan bruke en trekile, luftkile og en stang for å låse opp din bil . Gripe de trekile først og skyv den inn gjennom de øverste del av døren . For ikke å skade de maling, legg et deksel (gjerne plast) rundt de kile.

Spørsmålet er deretter, kan jeg låse opp bilen min med telefonen min? Ja, visstnok med to telefoner og de nøkkelløs fjernkontroll, du kan låse opp din bil ved å ha de person som har de fjernpresse de knappen over deres telefoner mikrofon, som sender de lyd til de personens celle telefon på de låst bil , derfor låse opp dør pga de radiosignal.

Følgelig, kan du velge en billås?

Hvis du har den tradisjonelle typen bil dør låser , deretter du skal kunne åpne dette ved å bruke et binders eller en bobby -pin. Hvis du bruker et binders, åpner du det slik at du har to pinner på klippet, som ligner på bobbypinnen. Sett inn din låsdirking verktøyet inn i billås og flytte den opp og ned.

Hvordan velger du en bildør med en kniv?

Del 2 Plukke låsen

  1. Sett knivbladet i nøkkelhullet. Igjen kan det hende du trenger et lite knivblad for å oppnå dette. Låsen må være en pin -tumbler -lås.
  2. Sett kniven mellom døren og dørstokkens slagplate. Arbeid den inn til du kjenner enden av knivbunnen ut på dørlåsen.

Anbefalt: