Hva kan jeg spraye i CARB for å starte motoren?
Hva kan jeg spraye i CARB for å starte motoren?

Video: Hva kan jeg spraye i CARB for å starte motoren?

Video: Hva kan jeg spraye i CARB for å starte motoren?
Video: Quick tech tip #1 Starting fluid and carburetors 2024, Kan
Anonim

Fjern luftfilteret og skyte et sekunds utbrudd av et aerosol petroleumsbasert smøremiddel (ikke starter væske, silikon eller teflon sprøyte ) direkte inn i forgasser hals. Prøve starter . Hvis motoren starter og dør deretter, det bekrefter at du har et drivstoffproblem.

På samme måte kan jeg spraye karbohydrater i luftinntaket?

På en firetaktsmotor ville sannsynligvis være den enkleste strategien å legge til en liten mengde drivstofftilsetning til bensintanken, for eksempel Techron-konsentrat. Sprayer karborenser inn i luftinntaket omgår de interne drivstoffpassasjene. Sprayer karborenser inn i de karbohydrater bolleventil (til stemning ) bør være mer effektiv.

Man kan også spørre, kan du bruke wd40 til å starte en motor? wd40 har sin plass og sin hensikt. det kan fungere som en starter væske, men det er ikke en starter væske.

Bare så, hvor sprøyter du startvæske?

Startvæske sprayes inn i motorinntaket nær luftfilteret, eller inn i forgasserboringen eller et tennplugghull på en motor for å få tilført drivstoff til forbrenningssylinderen raskt.

Er det OK å spraye karbohydrater i tennplugghullet?

BRUK en boks CARB CLEANER for å starte den direkte sprøyting det nedover karbohydrater . deretter CHOKE det og trekk i tauet eller fjern tennplugg og spary en 2 sekunders eksplosjon nedover tennplugghull ! To slag eller fire vil det ikke skade motoren. Noen vil si at du ikke gjør det på to slag, men å bruke det til grunning vil ikke skade noe.

Anbefalt: