Hvorfor fliser dekkene mine?
Hvorfor fliser dekkene mine?

Video: Hvorfor fliser dekkene mine?

Video: Hvorfor fliser dekkene mine?
Video: Hvordan fuge fliser - Flisekompaniet 2024, Kan
Anonim

Chunking

Dekk Skader som dette oppstår vanligvis av en av to grunner. De første er relatert til fjæringsproblemer, for eksempel en dårlig støtdemper som gjør det umulig for dekket å holde konstant kontakt med de vei. Som det hopper opp og ned de fortau, de kraft av de støt kan forårsake klumping av slitebanen

Hva forårsaker derfor et hakket dekk?

Overdreven slitasje innvendig eller utvendig dekk , i kombinasjon med krapp eller skjellet utseende, kan bety et problem med justeringen av tå-inn eller camberjustering. Innvendig slitasje på utsiden kan også indikere slitte suspensjonskomponenter som har forårsaket hjuljustering.

På samme måte, hva får dekkene til å slites bølgete? Ujevn slitasje på dekk er vanligvis forårsaket ved feil justering, overoppblåsing, underoppblåsing eller utslitt fjæring. Uavhengig av årstid, kan effekten av vintermøbler i din dekk : Snø, salt, kulde eller varierende temperaturer, og vinterhullene som ofte rammer veier, kan alle forårsake slitasje og rive.

Med dette i sikte, kan du kjøre på et dekk med en boble?

Kjører på en dekkboble er ekstremt farlig. Hvis du beholde kjøring en bil med en dekkboble , du vil oppleve en utblåsning. Det er bare så enkelt. Så snart som du legg merke til a dekkboble , du skal ringe et slepefirma for å få det du til nærmeste dekk verksted - ikke risiker å prøve å komme dit på egen hånd.

Hvordan ser et dekk med kopper ut?

De mest merkbare tegnene på koppdekk er mønster og støy fra trappene. Slitebanen ser ut som den ble skåret i 3- til 4-tommers biter over hele dekk , i midten eller på kanten. Dette er et resultat av at hjulet hopper, noe som betyr dekk berører ikke overflaten jevnt.

Anbefalt: