Hvorfor ser de nye dekkene mine skitne ut?
Hvorfor ser de nye dekkene mine skitne ut?

Video: Hvorfor ser de nye dekkene mine skitne ut?

Video: Hvorfor ser de nye dekkene mine skitne ut?
Video: МЕЧТА, а не РЫБАЛКА!!! ОХ и дали жару НОВЫЕ ХАПУГИ. Эти САЗАНЫ КАБАНЫ не лезли в лунки. 2024, Kan
Anonim

Silikon som bidragsyter til Dekk Blomstrer

Dekk gjør det ikke blomstre på grunn av silikonbasert dekk dressinger. Silikon er klissete, så det kan la smuss og støv holde seg fast på overflaten dekk mens du kjører, som gjør dekk sidevegger blir brune. De dekk blir skitne men blomstrer ikke

Her rengjør du nye dekk?

Hvis dekk er super skitne, ikke vær redd for å bruke en dekk børste mens du skyller dekk med vann. Dette vil bidra til å fjerne overflødig gjørme og smuss for enklere rengjøring.

Ting du trenger:

  1. Oppvasksåpe.
  2. Liten plastbøtte.
  3. Skumpåføringspute.
  4. Dekkbørste.
  5. Dekkdressing eller dekkgelé.
  6. Rengjør og tørk håndkle.

For det andre, hvordan vet jeg om dekkene mine er helt nye? Plass en penny head først inn i flere tråkkespor på tvers dekket . Hvis du alltid se toppen av Lincolns hode, din slitebanene er grunne og slitte. Hvis dette er de sak, dekkene dine må erstattes. Hvis en del av Lincolns hode er alltid dekket av de tråkke, du har mer at 2/32 av en tomme av gjenværende mønsterdybde.

På samme måte kan du spørre om dekkglans er dårlig for dekkene dine?

Her er sannheten, dekk dressinger som kommer inaerosolbokser er dårlig for dekkene dine . Ja, du hørte feil. Hvis dekk dressing kommer i en sprayboks, det vil gjøre mer skade enn godt for dekkene dine . Ikke bare det, men petroleumsbasert dekk dressing er ned riktig ikke bra for dekkene dine.

Hvorfor er det mye bremsestøv på hjulene mine?

Når din brems pads varmes opp, deres metalliske partikler får en statisk ladning når de slites av de overflaten av de pute. Det er hvordan de mørk, metallisk støv holder seg til hjulene , både stål og legering, så vel som andre deler av kjøretøyet ditt. Bremsestøv er også forårsaket av brems rotorer som inneholder støpejern.

Anbefalt: