Hvor mye skal jeg pumpe dekkene mine?
Hvor mye skal jeg pumpe dekkene mine?

Video: Hvor mye skal jeg pumpe dekkene mine?

Video: Hvor mye skal jeg pumpe dekkene mine?
Video: Брррррр! Проблема с дроссельной заслонкой!!!! 2024, Kan
Anonim

Det optimale

Du finner produsentens optimale eller anbefalte dekk trykk for bilen din på et klistremerke i dørkarmen, eller i brukerhåndboken. Noen modeller legger til og med klistremerkene på koffertlokket, i konsollen eller på drivstoffdøren. Anbefalt trykk er vanligvis mellom 30 og 35 PSI.

Rett og slett, hvor mye skal jeg pumpe dekkene mine?

På nyere biler, anbefalt dekk trykk er oftest oppført på et klistremerke på innsiden av førerdøren. Hvis det ikke er noe klistremerke på døren, kan du vanligvis finne spesifikasjonene i brukerhåndboken. De fleste personbiler vil anbefale 32 psi til 35 psi i dekk når de er kalde.

Man kan også spørre, hva betyr 51 psi på et dekk? Ifølge Berger er det maksimale oppblåsningstrykket moderne dekk er vanligvis mellom 44 og 51 PSI (pund per kvadrattomme). Hvis en sjåfør utilsiktet legger for mye luft i en dekk det vil ikke nødvendigvis forårsake skade, men det vil påvirke andre aspekter av kjøretøyet.

Også å vite, er 28 psi for lavt for dekk?

Så hvis du fyller din dekk til 33 psi når det er 75 grader ute, og det synker til 25 grader om natten, din dekk vil være kl 28 psi . Det er det for lavt . Foryou, 10 prosent ville være litt mindre enn 30 psi . Lavt dekktrykk er alltid farligere enn høy dekktrykk.

Hva betyr 50 psi på et dekk?

340 kPa ( 50 PSI ) . Dette midler at dekk vil trygt bære opptil 1477 lbs. og kan trygt blåses opp til 300 kPa (Kilopascal) eller 50 psi (pund per kvadrattomme). Ofte vil kjøretøyprodusenten spesifisere et litt lavere trykk på dørkarmenes klistremerke for kjørekomfort og kjøreegenskaper.

Anbefalt: