Kan du konvertere trommelbremser til skivebremser?
Kan du konvertere trommelbremser til skivebremser?

Video: Kan du konvertere trommelbremser til skivebremser?

Video: Kan du konvertere trommelbremser til skivebremser?
Video: HOW TO CONVERT DRUM BRAKES TO DISC BRAKES | Project Drift 🇮🇳 2024, Kan
Anonim

Hvis du lurer jeg på hvis du bør konvertere din trommelbremser over til skivebremser , svaret er et rungende ja. EN tromme til diskkonvertering er en av de beste "bang for the buck" -oppgraderingene du kan gjøre til kjøretøyet ditt.

På samme måte kan man spørre seg, hvor mye koster det å konvertere trommelbremser til skivebremser?

Gjennomsnittlig kostnad av makt bremser Du kan forvente å betale fra $ 300 til $ 1000 for å bytte fra trommelbremser til en makt bremsing system, avhengig av om du planlegger det konvertere de to forhjulene eller alle fire, deler for din bil og arbeid kostnader.

Kan jeg dessuten bruke en hovedsylinder for trommelbrems med skivebremser? Et annet spørsmål vi hører er kan jeg bruke en plate eller trommelbremsesylinder på fire hjul skivebrems systemet og svaret er ganske enkelt, nei du kan ikke. På en manual hovedbremsesylinder det kommer til å være en mindre stempelboring for å opprettholde riktig væsketrykk som kreves for å betjene manuell bremser.

Vet også, er skivebremser bedre enn trommelbremser?

Skivebremser gjør en bedre jobb med å håndtere varme enn trommelbremser . Dette fører til at de opplever mindre brems fade, noe som resulterer i mer konsistent ytelse. Bedre ytelse under våte forhold. Med skivebremser , rotoren avviser vann, og brems pads tørke dem bort som en fille tørker vann fra et vindu.

Hvor ofte bør du bytte trommelbremser bak?

De bremsetromler på bilen din er bygget for å vare i omtrent 200 000 miles. I noen tilfeller trommer vil slites ut tidligere på grunn av utslitte innvendige komponenter som legger større belastning på tromme . Som din bremsetromler begynner å slites, vil de faktisk bli mindre.

Anbefalt: