Innholdsfortegnelse:

Hvilken frostvæske er best for bilen min?
Hvilken frostvæske er best for bilen min?

Video: Hvilken frostvæske er best for bilen min?

Video: Hvilken frostvæske er best for bilen min?
Video: SMELT I din mund! Kage "PLOMBIRE" Uden OVN på 15 minutter 2024, Kan
Anonim

Her er 5 beste frostvæsker og kjølevæsker

  1. Motoris TYDS008 Høy ytelse Bilens kjølevæske .
  2. Prestone AF888 Dex-Cool Frostvæske .
  3. Zerex ZXG051 G-05 Frostvæske for kjøretøy .
  4. StarBrite Synthetic Premium Kjølevæske og Frostvæske .
  5. Zerex Original Green Frostvæske / Kjølevæske .

Også å vite er, spiller det noen rolle hvilket kjølevæske jeg legger i bilen min?

Vel, du bruk kjølevæsken som er spesifisert i din brukermanual. Hvis du bare trenger å fylle det opp, de anbefaling er fortsatt de samme, men det er usannsynlig å forårsake noen alvorlige problemer hvis du legger til en liter av en annen type kjølevæske , så lenge du følger de produsentens vedlikeholdsplan.

Man kan også spørre, hvordan vet jeg om bilen min trenger frostvæske? Snarere enn å åpne de hetten på de radiator, bare kryss av å se hvorvidt væske når de "Full" linje på de siden av kjølevæsken reservoaret vist her. Det er en del av kjølevæsken gjenopprettingssystem. Hvis væsken når ikke de "Full" linje, åpen de flaske og tilsett en 50/50 blanding av vann og kjølevæske til det gjør det.

Dessuten, hva slags kjølevæske trenger jeg?

For de fleste kjøretøy, en glykolbasert frostvæske er den beste type kjølevæske skal brukes i en hvilken som helst radiator. Imidlertid bruker glykol basert frostvæske alene er vanligvis ikke en god idé. I de fleste tilfeller vil du trenge å blande glykolbasert frostvæske med en viss mengde vann.

Blir frostvæske dårlig i bilen din?

Kjølevæsken burde ikke utløpe når som helst snart. Hvis det ikke er i en bilen blir brukt, er den ikke nedverdigende. Med de hetten på den, det er ingenting som forurenser den. Fra det jeg nettopp leste, er det nopraktisk utløp hvis den holdes inne de originalbeholder.

Anbefalt: