Hvilken farge frostvæske bruker Acura?
Hvilken farge frostvæske bruker Acura?

Video: Hvilken farge frostvæske bruker Acura?

Video: Hvilken farge frostvæske bruker Acura?
Video: Acura MDX vs Rexton снежная битва 2024, Kan
Anonim

Acura kjølevæske Type

Kjølevæske det er generelt brukt i Acura kjøretøy er i de fleste tilfeller Honda Type 2-motor kjølevæske . Det er bakoverkompatibelt. Acura kjølevæske farge er vanligvis blå, ikke grønn. Anbefalt kjølevæske for de fleste Honda og Acura kjøretøyer

Hvilken farge har frostvæske av type 2 på samme måte?

Re: Honda Type 2 Kjølevæske de blå tingene (f.eks. Skilpadde) Honda grønn og blått kjølevæske vil blande seg fint, de er nesten nøyaktig det samme, bare en annen farge for å skille s/h type 1 og type 2. Hvis du bruker andre ting som ikke er navn, så skyll det ut.

Man kan også spørre, er Honda Type 2 kjølevæske havre? Det er tre hovedtyper typer av kjølevæske som bilselskaper bruker: Inorganic Additive Technology (IAT), Organic Acid Technology ( Havre ), og Hybrid Organic Acid Technology (HOAT). For eksempel, Honda selger sin Type 2 Frostvæske / Kjølevæske hos alle sine forhandlere. Mange andre som BMW og Volkswagen gjør det samme.

Her kan jeg bruke grønt kjølevæske i stedet for blått?

I så fall, du kan sette blått i en grønn kjølevæske bil, men ikke omvendt. Blå var brukt i alle 08+ Subis tror jeg. Grønn skal være det universelle kjølevæske enn kan kombineres med hva som helst, men fargene garanterer ingenting. Prøv å bruk den oppførte "eller tilsvarende" kjølevæske for kjøretøyet ditt.

Hva skjer hvis du fyller feil kjølevæske i bilen?

Bruker feil motor kjølevæske kan gradvis føre til korrosjon og skade på vannpumpe, radiator, radiatorslanger og sylinderpakning. Dette kan i verste fall føre til skade på motoren.

Anbefalt: