Hvilken farge brenner frostvæske?
Hvilken farge brenner frostvæske?

Video: Hvilken farge brenner frostvæske?

Video: Hvilken farge brenner frostvæske?
Video: Хобби-Челлендж: день с мандалами/совместное раскрашивание 2024, September
Anonim

Hvit/ Grå Eksos: Hvit eksosrøyk er en indikasjon på at kjølevæske brenner i forbrenningskammeret. Dette er mulige årsaker: Sylinderhode: En sprekk i sylinderhodet (rundt kjølevæskemantelen) vil føre til at kjølevæske kommer inn i forbrenningskammeret.

På samme måte kan du spørre hva som forårsaker at frostvæske brenner?

Hvis du mister kjølevæske og hvis den ble testet uten at det ble identifisert lekkasjer, kan det hende at en toppakning lekker eller en varmekjerne lekker. Se på eksosen for å se om du ser hvit røyk som indikerer at toppakningen har en lekkasje. Når trykket lekker ned, kan en diagnose gjøres.

hva betyr de forskjellige fargene på frostvæske? De farge av frisk motor kjølevæske er grønn (for etylenglykol) eller oransje (for Dexcool). En rusten farge indikerer at rusthemmeren i kjølevæske har brutt sammen og det kan kontrollerer ikke lenger rust og kalkoppbygging. En melkete farge indikerer tilstedeværelsen av olje i systemet.

Når det gjelder dette, hvordan vet du om du brenner kjølevæske?

Overoppheting eller svingning av motoren kjølevæske temperaturer er også indikatorer på kjølevæske tap. Utvendig kjølevæske lekkasjer kan identifiseres med rest kjølevæske lukt etter å ha slått av motoren, kjølevæske røyk eller damp fra motorrommet eller drypp, sølepytter og flekker på garasjegulvet.

Hva betyr ulike farger på røyk?

Røykfarge Kan skildre drivstofftype. Hvit røyk kan også indikere lett og prangende drivstoff som gress eller kvister. Tykk, svart røyk indikerer tungt drivstoff som ikke blir fullt forbrukt. Noen ganger svart røyk kan være en indikator på at et menneskeskapt materiale brenner som dekk, kjøretøy eller en konstruksjon.

Anbefalt: