Kan du blande forskjellige typer tennplugger?
Kan du blande forskjellige typer tennplugger?

Video: Kan du blande forskjellige typer tennplugger?

Video: Kan du blande forskjellige typer tennplugger?
Video: Как приготовить СТЕЙК по-азиатски? РИБАЙ с идеальной прожаркой и вкусным соусом. 2024, Kan
Anonim

Re: Blande og match tennplugger

Å ha 2 forskjellige typer av plugger vil føre til at sylindrene brenner litt annerledes. I virkeligheten er forskjellene vil være så liten at du vil sannsynligvis aldri merke. Er det noen fordeler med blande -matchende plugger i motoren din? Nei.

Ved siden av dette kan du bruke 2 forskjellige tennplugger?

Motoren kjenner ikke forskjellen. Alle tennplugg produsenter kryssreferanse sine plugger med andre merker så deres merke kan byttes ut med andre merker . For de fleste bruksområder er det vanligvis en rekke merker som er utskiftbare.

På samme måte, gjør Iridium tennplugger en forskjell? Iridium sies å være seks ganger hardere og åtte ganger sterkere enn platina med 700° høyere smeltepunkt. Iridium tennplugger har ekstremt fine elektroder samtidig som de har gode slitasjeegenskaper. Takket være sin styrke, iridium tennplugger kan vare opptil 25% lenger enn sammenlignbar platina tennplugger.

Dessuten, hva skjer hvis du bruker forskjellige tennplugger?

Feiltenning på grunn av overdreven varme, bråkjøling, økt drivstofforbruk og til og med motorsvikt kan oppstå fra bruk feil eller feil tennplugger , så det er best å erstatte alle dine tennplugger samtidig, og med riktig type tennplugg , for å sikre jevn og jevn drift.

Har typen tennplugg betydning?

Den viktigste detaljen i en tennplugg samsvarer med motorens design. Kobber har høy ledningsevne og lav pris, men også en kortere levetid. Hardere platina og iridium plugger koster litt mer og pleier å vare lenger, men den beste passformen er alltid den som er designet for motoren din.

Anbefalt: