Finnes det forskjellige typer lysstoffrør?
Finnes det forskjellige typer lysstoffrør?

Video: Finnes det forskjellige typer lysstoffrør?

Video: Finnes det forskjellige typer lysstoffrør?
Video: Finnes det flere typer kiwi? 🤔 2024, April
Anonim

De to mest vanlige typer er 40 watt, 4 fot (1,2 meter) lamper , og 75 watt, 8 fot (2,4 meter) lamper . Nå, rørformet fluorescerende teknologien har blitt bedre. Nye produkter som T8 og T5 er mye mer energieffektive enn T12 (T12 - 57 lumen/watt; T8 - 92 lumen/watt; T5 - 103 lumen/watt).

På samme måte spørs det, hvordan vet jeg hvilken fluorescerende lyspære jeg skal kjøpe?

Dette vil avsløre mye om din nåværende lysrør og vanligvis angi om pære er T8 eller T12. Hvis ingen markeringer er tilgjengelige, størrelsen i diameter på rør er den enkleste måten å fastslå typen du har installert. T8 rør er 1 tommer i diameter og T12 rør er 1 1/2 tommer.

Hvilke fluorescerende lyspærer er på samme måte lysest? Philips T12 Lysstoffrør Lyspære Philips er med god grunn det ledende merket innen lyspærer, og disse 110W lysrørene er noen av de lyseste rundt.

Med tanke på dette, hva er den vanligste lysrøret?

Den vanligste formen for lysrør er et rett rør. Diameteren på røret er beskrevet i åttedeler av en tomme, som det er for glødelamper , så en fluorescerende lampe på 1 tomme i diameter (åtte åttedeler) er en T8. Størrelsene spenner fra T2 til T17.

Hvilke lengder kommer lysstoffrørene på?

Fluorescerende sirkel rør er vanligvis 1 og 1/8 tomme i diameter. Deres ytre diameter (som måler sirkelen fra den ene enden til den andre) kommer inn fire alternativer – 6, 8, 12 og 16 tommer.

Anbefalt: