Kan du blande to forskjellige grønne kjølevæsker?
Kan du blande to forskjellige grønne kjølevæsker?

Video: Kan du blande to forskjellige grønne kjølevæsker?

Video: Kan du blande to forskjellige grønne kjølevæsker?
Video: The Great Gildersleeve: Investigating the City Jail / School Pranks / A Visit from Oliver 2024, Kan
Anonim

De grønn og oransje kjølevæske gjør det ikke blande . Når blandet sammen danner de et gelignende stoff som stopper kjølevæske flyt og følgelig overopphetes motoren.

Dessuten kan du blande kjølevæsker i samme farge?

Du kan blande to forskjellige farger av samme på en måte kjølevæske uten noe som helst problem. Men hvis du blander en betydelig mengde en skriv inn med den andre typen, du svekker korrosjonshemmerne dine (det skjedde med broren min, og se på tilstanden han er i nå).

For det andre, er alle grønne kjølevæsker kompatible? Alt frostvæske faller inn under en av tre grunnleggende typer. Vi vil gi deg en kort forståelse av hver og hvorfor de ikke er det kompatibel med hverandre. Produsenter anbefalte at du endrer grønn IAT frostvæske hvert 36.000 miles eller hvert tredje år.

Vet også, hva skjer hvis du blander to forskjellige kjølevæsker?

Det er noen IAT kjølevæsker som bruker propylenglykol i stedet for etylenglykol. De to kjølevæsker bør aldri bli blandet sammen som de reagerer ikke godt. Når blandet sammen de kan danner en tykk, gelélignende substans som kan stopp alt helt kjølevæske flyt som kan føre til overoppheting.

Kan du blande rosa og grønt frostvæske?

* Disse produkternes ytelse kan bli kompromittert hvis blandet med vanlige kjølevæsker. Gjøre ikke blande de to. Det er enkelt: hvis det er frostvæske kjølevæske er rosa , tilsett kun Dex-Cool eller rent vann fra springen; hvis din frostvæske kjølevæske er grønn , du kan bruke standard frostvæske kjølevæske og konvensjonelle tilsetningsstoffer i kjølesystemet.

Anbefalt: