Har MAF -sensorens posisjon betydning?
Har MAF -sensorens posisjon betydning?

Video: Har MAF -sensorens posisjon betydning?

Video: Har MAF -sensorens posisjon betydning?
Video: What Does a Mass Air Flow Sensor Do in a Car, Truck, SUV? 2024, Kan
Anonim

Nei saken hvor i MAF sensor er klokket, det er det samme posisjon i forhold til den innkommende luften. Få det jeg sier? Ja, men hva er etter MAF er like viktig som det som er før det. Hvis bilen blir tunet personlig, så er det ikke veldig viktig.

Videre, hvilken vei går en MAF -sensor?

For å installere: Installasjonen er motsatt av fjerning. Merk at MAF sensor kan ha en luftstrøm retning pil (vanligvis plassert på toppen av MAF sensor ). De MAFsensor må monteres med pilen pekende mot gasshåndtaket.

I tillegg, hvordan vet jeg om masseluftstrømsensoren min er dårlig? Her er noen av de vanligste symptomene på en defekt massairflowsensor:

  1. Motoren er veldig vanskelig å starte eller snu.
  2. Motoren stopper kort tid etter start.
  3. Motoren nøler eller drar under belastning eller på tomgang.
  4. Nøl og rykk under akselerasjon.
  5. Motoren hikker.
  6. Overdreven rik eller mager tomgang.

Folk spør også, hva skal min MAF lese?

De MAF data ser litt høyere ut enn det bør være. En tommelfingerregel på a MAF -er luftmengde 500 rpm er 1 gram per sekund per liter motorvolum. Denne motoren går på tomgang ved 1 000 rpm og MAF data viser 12,5 gram per sekund.

Er kart- og MAF-sensorer de samme?

3 svar. KART = Manifold absolutt trykk andis a sensor for å måle vakuum, beregner datamaskinen motorens luftstrøm basert på vakuum, gassposisjon og inntakstemperatur. MAF = Masseluftstrøm og er en sensor som måler den faktiske luftstrømmen som går inn i motoren.

Anbefalt: