Hvordan kobler du ledninger til forskjellige målere?
Hvordan kobler du ledninger til forskjellige målere?

Video: Hvordan kobler du ledninger til forskjellige målere?

Video: Hvordan kobler du ledninger til forskjellige målere?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Bruk en butt skjøt (krympekobling) og sørg for at metalltråd er satt helt inn. Ta den større målekabel og slip et stykke varme krympe over det først før du krymper det i rumpeskjøna. Krymp begge sider og krymp varmen.

Med tanke på dette, kan du koble forskjellige kabler sammen?

Skjøting forskjellige målerledninger . Ja det vil ha det bra. Prøve til skyv den mindre metalltråd i trådene til de større metalltråd inne i kontakt før du krympe den til forsikre du ha en god forbindelse . Noen ganger små ledninger vil trekk ut av kontakter laget for større ledninger veldig lett betyr at det ikke var bra forbindelse

hva skjer hvis du bruker feil målerledning? Hvis feil størrelse er brukt , vil ikke forsterkeren din motta den riktige spenningen den trenger for å yte etter evne. Dette betyr at lydkvaliteten til systemet ditt blir kompromittert.

I tillegg, hva er den beste måten å koble to ledninger på?

Hva du trenger: en rull med elektrisk tape og to ledninger hvis ender er vridd sammen. Først legger du den vridde delen av ledninger på en stripe med elektrisk tape. Vikle tapen rundt ledninger tett 5-6 ganger, og sørg for å dekke opp alle metalltråd . Gi din forbindelse en slepebåt for å sikre at den er sterk.

Bør du vri ledninger før trådmutter?

Med unntak av strandet metalltråd , som vi skal snakke om nedenfor, er det viktig å sørge for at alle ender ledninger er stilt opp før vridning på trådmutter kontakt. Du trenger ikke vri de ledninger sammen før deg skru på kontakten.

Anbefalt: