Hvordan kobler jeg LG Soundbar til subwooferen?
Hvordan kobler jeg LG Soundbar til subwooferen?

Video: Hvordan kobler jeg LG Soundbar til subwooferen?

Video: Hvordan kobler jeg LG Soundbar til subwooferen?
Video: LG SN6Y soundbar unboxing 2024, Kan
Anonim

Trykk og hold inne PAIRING på baksiden av det trådløse nettverket subwoofer i mer enn 5 sekunder, til lysdioden på subwoofer blinker vekselvis rødt og grønt. Trekk ut strømledningen til lydstang og det trådløse subwoofer . Koble dem igjen etter LED-en til hovedenheten og det trådløse subwoofer er helt slått av.

På samme måte spør folk, kan du koble en hvilken som helst trådløs subwoofer til en lydbar?

Soundbar -tilkoblinger . Noen lydplanker har proprietære utganger som gjør kobler til en SVS eller annen drevet subwoofer umulig. Se etter en lydstang som godtar en kabel som SVS SoundPath RCA Audio Interconnect Cable eller noe lignende, og den burde fungere med nesten hvilken som helst subwoofer , inkludert alle SVS -modeller.

Man kan også spørre, trenger du en subwoofer med lydplanke? Nei, lydplanker å ikke trenger subwoofere å jobbe. Subwoofere produsere lave frekvenser som bass og sub-bass. EN lydstang , men inkluderer høyttalere bruker høyttalere i en vedlagt eske for å replikere surroundlyd eller en stereoeffekt.

Følgelig, hvordan tilbakestiller jeg LG-lydplanken min?

b Nullstille de lydplanke • Juster volumet til minimum til den røde LED-en på lydplanke lyser en stund. Trykk og hold inne (Demp) -knappen på fjernkontrollen i 3 sekunder. Den røde LED -lampen på lydplanke blinker raskt.

Skal det komme lyd fra en subwoofer?

Bare hvis den er på, og volumet opp. Subs er høyttalere, så de vil produsere det lyd når det er noe innenfor båndbredden deres som skal spilles.

Anbefalt: