Trenger smusssykler forsikring?
Trenger smusssykler forsikring?

Video: Trenger smusssykler forsikring?

Video: Trenger smusssykler forsikring?
Video: Обзор сканера | Forking 2024, Kan
Anonim

EN Terrengsykkel er en motorsykkel av alle kontoer, og alt motorsykler krever forsikring . Skitt sykler kjøres imidlertid i terreng i terreng. Off-road smusssykler er ikke engang gatelovlige. Ulykker skjer uansett, og bilen din forsikring eller huseierpolitikk vil ikke dekke din sykkel eller deg selv med mindre det er spesifisert.

På samme måte kan du spørre, hvor mye koster det å forsikre en smusssykkel?

Skittsykkelforsikring politikk er generelt billigere enn motorsykkel forsikring retningslinjer. GEICO tilbyr standard dekning for personskade og eiendomsskade for så lite som $ 99 per år for terrengsykkelforsikring , mens det kan koste hundrevis av dollar til forsikre en motorsykkel.

Bør jeg også forsikre skittsykkelen min? Noen stater krever terrengsykkelforsikring ved lov, selv om du bare kjører offroad. I andre stater, om det skal eller ikke forsikre de sykkel det er opp til deg. Uansett er det en god idé å ha en slags dekning, siden du kjører a Terrengsykkel kan sette deg, sykkelen din og andre rundt deg i fare.

Rett og slett, trenger du forsikring for å registrere en terrengsykkel?

I mange stater, a Terrengsykkel må være registrert . Skjønt, hvis du har en Terrengsykkel som er designet for å brukes til både terreng- og motorveiskjøring, deretter det kjøretøyet ville bli behandlet som en motorsykkel og derfor trenge å være registrert og ha det obligatoriske ansvaret forsikring dekning.

Trenger smusscykler forsikring i Ontario?

Lovlighet av Skitt Sykle inn Ontario . I Ontario , er lovgivningen som regulerer terrengsykkel motorsykkelloven. Det neste kravet: forsikring er obligatorisk for å betjene bilen din andre steder enn eiendommen din. Det grunnleggende forsikring kravene er offentlig ansvar og offentlig skade.

Anbefalt: