Trenger du forsikring på en scooter?
Trenger du forsikring på en scooter?

Video: Trenger du forsikring på en scooter?

Video: Trenger du forsikring på en scooter?
Video: Скоростной редуктор + PWK 21 - Yamaha Jog - настройка трансмиссии скутера 2024, Kan
Anonim

Trenger du forsikring for en Moped eller Scooter ? I de fleste stater, moped og scooter eiere må ha ansvar for kroppsskade og eiendomsskade dekning -akkurat som motorsykkeleiere-men mengden av dekning kreves for hver er ikke den samme i alle stater.

Ganske enkelt, må du få forsikring på en scooter?

Forsikring og annen scooter grunnleggende Sjekk statens krav - generelt krever stater du for å registrere din scooter , kjøpe byrde forsikring og få en motorsykkellisens, men noen krever ikke godkjenning av motorsykkel eller forsikring for maskiner med motorer mindre enn 50cc eller topphastigheter under 30 mph.

Tilsvarende, hvilke stater krever mopedforsikring? Stater som krever forsikring

Stat Motorsykkel forsikring Moped- og scooterforsikring
Alabama ja ja
Alaska ja ja
Arizona ja ja
Arkansas ja Nei

I denne forbindelse, trenger du forsikring på en 49cc scooter?

Selv om ansvar forsikring er påkrevd for en motorsykkel i alle unntatt en håndfull stater, ansvar forsikring for en moped er ikke nødvendig i 26 stater. Imidlertid, hvis du lease eller finansiere din moped , vil utlåner mest sannsynlig kreve du til forsikre din moped.

Hvordan forsikrer du en scooter?

Til forsikre en scooter , legger du den til bilen din forsikring eller foreldrene dine. De forsikring premiene varierer i henhold til valgt dekning, kjøretøyets verdi og førerprofilen. Din forsikring er spredt over hele året, selv om kjøretøyet ikke kan kjøres om vinteren.

Anbefalt: