Hva er forskjellen mellom garasje- og garasjeholdere?
Hva er forskjellen mellom garasje- og garasjeholdere?

Video: Hva er forskjellen mellom garasje- og garasjeholdere?

Video: Hva er forskjellen mellom garasje- og garasjeholdere?
Video: Innvendig garasje 2024, Kan
Anonim

I en nøtteskall, den forskjell på garasje ansvarsdekning og garagekeepers dekning er forskjell mellom ansvarsforsikring og fysisk skadeforsikring. Den første dekker forsikredes ansvar for drift og biler, og den andre dekker skader på kundenes kjøretøy.

Med tanke på dette, hva er en garasjeholder?

Garagekeepers Legal Ansvarsdekning er en valgfri dekning designet for bedriftseiere som tilbyr slepetjenester eller driver bensinstasjoner. Det beskytter kundens kjøretøy når du oppbevarer det på et dekket sted for parkering eller lagring, eller for å utføre service.

Vet også, hva er en garasjepolicy? Garasjeregler - en kommersiell bil Politikk designet for å dekke behovene til bilforhandlere. Dekker inkluderer garasje ansvar, garagekeepers og auto fysisk skade; andre dekninger er tilgjengelige ved påtegning.

I tillegg, hva er en garasjepersonellforsikring?

Garagekeepers dekning er en valgfri linje som gir beskyttelse til garasje virksomhet for tap for en kundes bil igjen i forsikrede omsorg, varetekt eller kontroll. De Politikk klargjør det ved å si, mens forsikret er tilstede, vedlikeholde, reparere, parkere eller oppbevare den i din garasje operasjoner.”

Hva er Garage Keepers direkte primær?

Garasjeholdere forsikring refererer til dekning for bilene som er igjen i din omsorg, varetekt eller kontroll. Direkte primær garasjepersoner betaler for tapet enten du er juridisk forpliktet til det eller ikke og juridisk ansvar garagekeepers utbetaler bare hvis du er juridisk ansvarlig for tapet.

Anbefalt: