Hva er forskjellen mellom et støtfangerdeksel og en støtfangeranordning?
Hva er forskjellen mellom et støtfangerdeksel og en støtfangeranordning?

Video: Hva er forskjellen mellom et støtfangerdeksel og en støtfangeranordning?

Video: Hva er forskjellen mellom et støtfangerdeksel og en støtfangeranordning?
Video: OUKITEL C21 PRO - DETALJERT GJENNOMGANG AV EN VAKKER SMARTPHONE 2024, April
Anonim

Vanligvis er forskjellen er at støtfangerdeksler passe over hele støtfanger , mens luftdammer passer under det faktiske støtfanger . Noen støtfangerdeksler er også utstyrt med tåkelys og minigriller, som matcher de større grillene på kjøretøyet.

Med tanke på dette, hva er en støtfangerdekselenhet?

Fronten støtfangermontering av en bil består vanligvis av et ansikt eller dekke av det faktiske støtfanger som er gitt bilen for forskjønningsformål. Fronten støtfangermontering består også av paneler rundt kantene noen ganger som hjelper den til å blande seg ytterligere med bilens karosseri.

Vet også, hva er en støtfangerforsterkning? Støtfangerforsterkning Produkter. Din støtfanger er en av de tøffeste delene på bilen din. Det må være tøft. Også kjent som en støtfanger bar, dette forsterkning er designet for å være ekstra slitesterk. Støtfangerforsterkninger er vanligvis laget av tøffe og slagfaste materialer som aluminium, stål og plast.

Så hva regnes som en støtfanger?

EN støtfanger er en konstruksjon festet til eller integrert med front- og bakenden av et motorkjøretøy, for å absorbere støt ved en mindre kollisjon, ideelt sett minimere reparasjonskostnadene. Støtfangere ideelt sett minimer høydemisforhold mellom kjøretøy og beskytte fotgjengere mot skader.

Hvor mye koster det å bytte et støtfangerdeksel?

OEM erstatningsstøtfanger dekker kostnadene hvor som helst mellom $70 og $4,700. Skadet støtfanger deksler bør byttes ut for å holde interne bildeler beskyttet, opprettholde bilens utseende og forbedre den generelle bilsikkerheten.

Anbefalt: