Kan du bytte inn telefonen for å betale den?
Kan du bytte inn telefonen for å betale den?

Video: Kan du bytte inn telefonen for å betale den?

Video: Kan du bytte inn telefonen for å betale den?
Video: Full anmeldelse av Queen's Park Resort Goynuk 5* [TYRKIA KEMER GOYNYUK ANTALYA] 2024, Kan
Anonim

Kan Jeg handel den inn og bruk handelen -i verdi mot en ny enhet under a enhetsbetaling avtale? Ja. Du vil motta de verdsatt for handelen , og du kan bruk de balanse mot de Kjøp av din ny enhet , kjøp av tilbehør, eller til betale din Verizon Wirelessbill.

Med tanke på dette, må du betale av telefonen for å bytte den?

Ja, det er riktig, hvis det er HELT lønte seg , det er ditt å beholde. Hvis du kun betalt til de oppgradere avdrag, du har valg å betale av telefonen og beholde den eller bytte telefonen i, men du vil få mer fra låse opp telefonen og selger det direkte enn du vil av handler det.

Foruten ovenfor, kan jeg bytte inn telefonen min hvis det ikke lønner seg Verizon? Nei , du kan ikke handel i en telefon det har du ikke fullførte betalinger. Du må betale av $339 og deretter handel inn og få opp til $300 (det kan være mindre). Du vil få en kontokreditt senere, men ikke på de tid du får de ny enhet.

Kan du i denne forbindelse bytte inn en telefon du ikke har betalt?

Bruk AT&T Handel -i programmet. Du kan være kvalifisert for å få et AT&T PromotionCard til de handel -på verdien av smarttelefonen din, etter du ha lønte seg avdragssaldoen på planen din. Hvis smarttelefonen din har ingen handel - i verdi, vi skal resirkulere det gjerne for deg.

Kan jeg bytte inn en finansiert telefon?

Du kan handle i en telefon for hver Fiorder du plasserer. Til handel i en telefon du er for øyeblikket finansiering , må du betale ned den gjenværende saldoen før du kan start handel -igang.

Anbefalt: