Kan du bytte inn bilen din hvis kontrollampen for motoren lyser?
Kan du bytte inn bilen din hvis kontrollampen for motoren lyser?
Anonim

Handel med bil med motor problemer er mulig, men du får ikke mye for det. Det er tilfelle når kontrollmotoren lyser er på, motoren går grovt, eller det lekker dårlig. Forhandleren kommer til å ta kostnaden av en ny motor av handelen din -verdi, og du vil sitte igjen med veldig lite.

På samme måte blir det spurt, kan du bytte bil med motorlys på?

En sjekk motorlys bør ikke være en alvorlig hindring for handel i en bil . Litt forskning før du gå til forhandleren vil tillate du til handel i bil og få den beste verdien for handel . Hvis datamaskinen aner noe som forhindrer optimal drift, det vil forårsake sjekken motorlys å belyse.

Vet også, bør du fikse bilen før du handler? Det som ikke er åpenbart er hvor mye arbeid du burde satt inn i din gamle bil før bringe den til forhandleren for en bytte inn vurdering. Major reparasjoner er best overlatt til proffene - de kan gjøre det for mindre penger, og de vil ikke legge til kostnadene du betalt for reparasjoner til bytte inn verdi. Små rettelser er imidlertid verdt innsatsen.

Vil CarMax i denne forbindelse kjøpe en bil med kontrollampe på?

Ja, CarMax vil kjøpe bil med en sjekk motorlyset - og biler med mer alvorlige problemer, ifølge en representant for selskapet. CarMax vil også Kjøp skadet biler og biler med bergingstitler. Selskapet vil imidlertid ikke nødvendigvis selge din bil tilbake til allmennheten.

Er det ulovlig å bytte bil med problemer?

faktisk, nei du er ikke lovlig pålagt å avsløre feil når handel en bil . de bil forhandleren vil gjøre sin egen mekaniske inspeksjon. Så det er opp til dem å plukke opp noen problemer.

Anbefalt: