Er Economy 7 verdt å ha?
Er Economy 7 verdt å ha?

Video: Er Economy 7 verdt å ha?

Video: Er Economy 7 verdt å ha?
Video: The Economy of Ukraine: Financially fit to face Russia? 2024, September
Anonim

Hvis du ikke har lagringsvarme, Økonomi 7 er ikke verdi det i de fleste tilfeller. Du kan sette lagringsovner i gang i flere timer i løpet av den billige natten. Derfor er det avgjørende å bruke dem når det er billigere Økonomi 7 . Hvis du bruker en til en dyr normaltakst, kan det være dyrt.

Tilsvarende, er Economy 7 billigere enn standard?

I lavtrafikken, Økonomi 7 er mye billigere enn standard strømpriser. Imidlertid er prisene mye høyere i rushtiden enn din vanlige strømleverandørs priser. Imidlertid er du sannsynligvis i stand til det til spar mer ved å bytte til en billig , ikke- Økonomi 7 energiavtale.

Ved siden av ovenfor, hvordan vet jeg om jeg har en Economy 7 meter? Å se hvis du ha en Økonomi 7 meter , dette er hva du kan gjøre: Ta tak i din siste regning; hvis du er på en Økonomi 7 meter , du vil ha to forskjellige priser angitt på fakturaen din. Den ene vil være den billigere Økonomi 7 pris, og den andre vil være din topp- eller dagpris, som er dyrere.

Hva er fordelene med Economy 7 her?

Økonomi 7 er en energi plan, offisielt kjent som en "differensialtariff", som kan hjelpe deg med å betale mindre for strømmen din. I utgangspunktet betaler du normale priser på dagtid, men billigere priser for syv timer i løpet av natten. Kostnadsforskjellen kan være opptil 50%, avhengig av strømleverandøren din.

Hva er økonomi 7 timer?

De Økonomi 7 billigere renteperioden faller vanligvis 7 timer mellom 22.00 og 08.30, men den perioden kan variere over hele landet.

Anbefalt: