Er verneplaner verdt det?
Er verneplaner verdt det?

Video: Er verneplaner verdt det?

Video: Er verneplaner verdt det?
Video: Temoor - Er det verdt det 2024, Kan
Anonim

Kjøpe planer og utvidede garantier er ikke det verdt det for de fleste kjøpere. 99% av tiden, defekter og feil dukker opp innenfor de dekkede garantiperiodene for disse produktene, så hvis kjøpet ditt overgår garantibetingelsene, er sjansen stor for at du er trygg.

Følgelig, er apparatbeskyttelsesplaner verdt det?

“Hvis du bruker $ 800, $ 1, 500 eller $ 3000 for en apparatet , da er det definitivt verdt å få en, sier Triminio. Andre tror imidlertid ikke at de er det verdi kostnaden. For eksempel, garantier kan kjøre i så lite som ett år eller forlenge opptil fem eller flere år, og koste mindre hvis de kjøpes for en lengre periode.

Foruten ovenfor, er utvidede kjøretøybeskyttelsesplaner verdt det? Og hvis de gjør det, er reparasjonskostnaden ofte lavere enn kostnaden for garanti . Og med en ny bil , utvidet garanti vil sannsynligvis ikke tre i kraft før produsentens garanti utløper. Dekning: Utvidede garantier dekker vanligvis ikke alt som kan gå galt med din bil.

Er Lowes beskyttelsesplan verdt det?

EN Plan for Every Appliance Så, er laver apparatet utvidet garanti verdt det ? Vel du kan stole på senker apparatet garanti . Dette garanterer at du som kunde ikke betaler for en verneplan høyere enn det som er nødvendig å reparere/bytte ut apparatet.

Er garantier for husholdningsapparater verdt det?

Kostnaden for å kjøpe en hjem garanti er rundt $300 til $600 i året for en grunnleggende plan, med høyere priser for mer omfattende planer eller hvis hjem er større enn gjennomsnittet. I noen tilfeller, a hjem garanti kan hjelpe deg å spare betydelig på dyre hjem reparasjonstjenester.

Anbefalt: