Trenger du 4 vinterdekk eller 2?
Trenger du 4 vinterdekk eller 2?

Video: Trenger du 4 vinterdekk eller 2?

Video: Trenger du 4 vinterdekk eller 2?
Video: Немецкий язык 2 класс (Урок№4 - Was machst du gern?) 2024, Kan
Anonim

Vinterdekk mot firehjulsdrift

Ved bremsing har en bil med firehjulsdrift ingen fordel fremfor en forhjulsdrevet bil overhodet. Det testen vår viser er imidlertid at en to -hjulsdrevet bil med vinterdekk er mye bedre generelt i kaldt vær enn en 4x4 om sommeren dekk.

Herav trenger du 4 vinterdekk eller bare 2?

Når det gjelder installasjon bare to vinterdekk på baksiden av en forhjulsdrift, vil dette oppsettet redusere sjansen for en bakhjulsskridning, men det kompromitterer sterkt grep og stoppevne med kun alle sesonger på forsiden. Det sikreste er alltid å bruke fire vinterdekk.

For det andre, trenger jeg alle 4 snødekkene? Styringen av et bakhjulsdrevet kjøretøy kan skylle ut hvis du har det snødekk bare på drivhjulene, sier APA. Det betyr alle fire dekk – om snødekk , alle vær eller alle årstider – bør ha samme størrelse og merke, ha samme slitebane og bæres likt.

Når det gjelder dette, kan du bare passe 2 vinterdekk?

Ærlige John forklarer hvorfor det er avgjørende for passe vinterdekk til alle fire hjulene i en moderne bil. Biler og dekk er mye mer sofistikert enn de pleide å være. Hvis du monterer vinterdekk til forsiden kun , du vil finner bilen som ønsker å bytte ender (spesielt nedover en glatt bakke).

Gjør vinterdekk en forskjell?

Vinterdekk gjør en forskjell hvis været er kaldt nok. Vinterdekk gir større trekkraft, grep og bremseytelse enn sommeren dekk ved temperaturer under 7 ° C.

Anbefalt: