Er Prestone kompatibel med Dexcool?
Er Prestone kompatibel med Dexcool?

Video: Er Prestone kompatibel med Dexcool?

Video: Er Prestone kompatibel med Dexcool?
Video: GMC Jimmy - Заливаем концентрат GM Dex-Cool в радиатор системы охлаждения двигателя 2024, Kan
Anonim

A: Ja. Prestone er garantert det kompatibel med alle bilmerker og modeller, og alle andre kjølevæsker. Det er det eneste kjølevæsken/frostvæsken som kan blandes med andre kjølevæsker uten å forårsake skade.

I tillegg er dette Frostvæske kompatibel med Dexcool?

Carquest Dex-Cool-kompatibel frostvæske / Kjølevæske er en oransje, etylenglykol basert, frostvæske som kan brukes i alle General Motors -kjøretøyer som krever det DEX-COOL frostvæske og kjølevæske , samt andre biler og lette lastebiler med aluminiumsradiatorer.

På samme måte er Prestone en Dexcool? Formulert for bruk i alle kjøretøyer som krever det DEX-COOL kjølevæske, Prestone DEX-COOL 50/50 er den utvalgte fabrikkfylte blandingen som brukes av store bilprodusenter. Blandingen inneholder 50% frostvæske for temperatur- og korrosjonsbeskyttelse og 50% demineralisert vann for vital varmeoverføring.

Man kan også spørre, kan jeg bruke Prestone i stedet for Dex cool?

Den nye Prestone lys gul kjølevæske er kompatibel med noen kjølevæske brukt av et hvilket som helst bilmerke eller produsent. Det står så rett på etiketten. Jeg har 2 liter ting, blandet 50/50 med destillert vann. 2 liter av det blandet med 2 liter DEX - KUL resulterer i en lysere "oransje", klar kjølevæske.

Kan Dexcool blandes med vanlig frostvæske?

Hvordan blande Dexcool Med Vanlig frostvæske . Ikke bland Dex-Cool med regelmessig frostvæske! Dex-Cool er en spesialformulert GM kjølevæske som ikke vil blandes med tradisjonelle kjølevæsker, og ble brukt i ulike GM-applikasjoner opp gjennom 2004-modellåret.

Anbefalt: