Kan jeg blande universal kjølevæske med Dexcool?
Kan jeg blande universal kjølevæske med Dexcool?

Video: Kan jeg blande universal kjølevæske med Dexcool?

Video: Kan jeg blande universal kjølevæske med Dexcool?
Video: Skal du være bange? 2024, Kan
Anonim

Blanding universal med Dexcool frostvæske vil nesten garantere blandingen vil gel og slam i kjølesystemet.

Hvilken frostvæske kan jeg blande med Dexcool?

De grønne og oransje kjølevæskene gjøre ikke blande . Når blandet sammen danner de et gelignende stoff som stopper kjølevæske flyt og følgelig overopphetes motoren. Det er noen kjølevæsker som hevder kompatibilitet med Dexcool , men jeg vil heller feile konservativt og legge til det systemet skal ta i stedet for å gamble.

I tillegg kan Prestone frostvæske blandes med Dexcool? Ja. Prestone er garantert kompatibel med alle bilmerker og modeller og alle andre kjølevæsker. Det er den eneste kjølevæske / frostvæske hvilken kan være blandet med noen andre kjølevæske uten å forårsake skade.

Folk spør også, hva skjer hvis du bruker frostvæske i feil farge?

Blanding av forskjellige motorkjølevæsker eller bruker feil kjølevæskekanne svekke ytelsen til de spesielle tilsetningsstoffpakkene; dette kan føre til økt korrosjon på radiatoren. Bruker feil motor kjølevæske kan gradvis føre til korrosjon og skade på vannpumpe, radiator, radiatorslanger og sylinderpakning.

Kan du blande kjølevæsker i samme farge?

Du kan blande to forskjellige farger av samme på en måte kjølevæske uten noe som helst problem. Men hvis du blander en betydelig mengde en skriv inn med den andre typen, du svekker korrosjonshemmerne dine (det skjedde med broren min, og se på tilstanden han er i nå).

Anbefalt: