Hva er beleggingsprosessen?
Hva er beleggingsprosessen?

Video: Hva er beleggingsprosessen?

Video: Hva er beleggingsprosessen?
Video: ECCA - COIL COATING LINE - Animation ECCA 2024, Kan
Anonim

Beleggingsprosess . De belegningsprosess består i å påføre en belegg materiale til et bevegelig, ubøyelig underlag. Fordelen med belegg er at det leverer til underlaget forbedrede estetiske og fysiske egenskaper som stammer fra belegg materiale.

På denne måten, hva er prosessen med pulverlakkering?

Pulverlakkering . Pulverlakkering er en type belegg som påføres som en frittflytende, tørr pulver . I motsetning til vanlig flytende maling som leveres via et fordampende løsningsmiddel, pulverlakkering Påføres vanligvis elektrostatisk og herdes deretter under varme. De pulver kan være en termoplast eller en herdeplastpolymer.

For det andre, hva mener du med belegg? EN belegg er et dekke som påføres overflaten til en gjenstand, vanligvis referert til som underlaget. Hensikten med å bruke belegg kan være dekorative, funksjonelle eller begge deler. De belegg i seg selv kan være en helhet belegg , dekker underlaget helt, eller det kan bare dekke deler av underlaget.

Videre, hvorfor belegg gjøres?

Belegg prosesser er rettet mot å overføre væske til en bane. De enkleste formene for belegg prosessavhengig av væskens viskositet for å kontrollere tykkelsen og jevnheten. Belegg påført ved atmosfærisk trykk har løsemidler tilsatt for å redusere viskositeten og på den måten hjelpe til med flyt og utjevning.

Hva er overflatebeleggprosessen?

Overflatebehandlingsprosesser innebære avsetning av et lag av smeltet, halvsmeltet eller kjemisk materiale på et underlag. En av hovedfunksjonene til overflatebelegg er å modifisere og forsterke flate fungerer i stedet for å reformere sammensetningen av bulkmaterialet.

Anbefalt: