Innholdsfortegnelse:

Hva er Mapsme -appen?
Hva er Mapsme -appen?

Video: Hva er Mapsme -appen?

Video: Hva er Mapsme -appen?
Video: Maps.me tutorial How to use maps.me best offline map 2024, Kan
Anonim

Kart . meg (stylet som ' KART . MEG ') (tidligere kalt MapsWithMe) er en mobil app for Android, iOS og BlackBerry som tilbyr offline kart ved hjelp av OpenStreetMap-data.

Angående dette, er Mapsme noe bra?

Siden det er gratis er det ganske godt kart og GPS-app. det fungerer bra som et GPS-navigasjonsverktøy uten å trenge en internettforbindelse, noe som er veldig praktisk, men å stole 100 % på den i en bil kan være risikabelt hvis du er på et ukjent sted, da appen ofte velger en rute som ikke er så logisk, og det kan være forvirrende.

Spørsmålet er deretter, fungerer Mapsme uten internett? Derfor anbefaler vi Kart . meg | Android | iOS | en GPS -app for Android og iPhone som er laget for offline bruk. Kart . meg er et flott alternativ for reisende eller alle som leter etter en GPS -app for Android som ikke krever at du bruker data når du er borte fra Wi-Fi.

Her, hvordan bruker jeg Mapsme?

Hvordan laste ned frakoblet MAPS. ME

  1. Trinn 1: Åpne MAPS. ME.
  2. Trinn 2: Velg landet.
  3. Trinn 3: Velg kartet eller kartene du vil laste ned.
  4. Trinn 1: Finn området du vil laste ned.
  5. Trinn 2: Velg "Egendefinert område".
  6. Trinn 4: Gi det frakoblede området et navn, og trykk på lagre.

Bruker Mapsme data?

Hvis du navigerer i en ny by eller by og vil spare på data , vil du ha en app som lar deg laste ned kart til bruk offline. Derfor anbefaler vi Kart . meg en GPS -app for Android og iPhone som er laget for offline bruk så du kan lagre på mobilen data.

Anbefalt: